IoT-leverandør til EBV - Elektronikknett
Module_GM01Q-Monarch

IoT-leverandør til EBV

EBV Elektronik har inngått en distribusjonsavtale med Sequans Communications, leverandør av IoT tilkoblingsløsninger for 4G og 5G. Avalen gjelder for EMEA-området.

EBV vil distribuere Sequans' portefølje av IoT-brikker, moduler og utviklingsplattformer. Dette inkluderer løsninger for IoT/M2M, bredbånd/CBRS og tilhørende evaluerings- og utviklingssett.

Blant Sequans’ IoT-moduler finner vi den operatørsertifiserte Monarch GM01Q-modulen basert på produsentens Monarch LTE-M/NB-IoT-brikke som støtter 17 bånd for global drift.

Modulen Calliope EU140Q, en Cat 1-modul designet for europeiske operatører, og to moduler for 3,5 GHz-frekvensen, en for Cat 4 og en for Cat 6 (Cassiopeia CB410L/CB610L) tilbys også.

EBV jobber nå med en evalueringsløsning som vil omfatte Sequans-tilkobling, Cortex M4-løsning med forbedrede grafikkfunksjoner, et sett med sensorer, sikkert element og IoTConnect - Avnets skyplattformløsning.

For kunder som betjener det amerikanske markedet, er en ny modemkomponent kalt Monarch Go tilgjengelig. Den leveres med en forhåndsinstallert antenne og er allerede sertifisert av Verizon i USA. Monarch Go vil også snart være tilgjengelig for utvalgte europeiske operatørnettverk, heter det i pressemeldingen fra EBV.

Kommentarer