Anritsu åpner nettutstilling som erstatning for kansellert MWC 2020

Som kjent ble verdens største mobilmesse, MWC Barcelona 2020, kansellert for å forhindre spredning av korona-viruset. For likevel å kunne presentere nyheter har instrumentleverandøren Anritsu laget sin egen webutstilling.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Webutstillingen vil vise Anritsus siste produkter for testing, analyse, overvåking, installasjon og vedlikehold av kommunikasjonsnettverk, inkludert 5G-enhets- og applikasjonstester, samsvarstester, C-V2X, C-RAN og mer. Kort om hva som blir presentert:

Test og måling
C-V2X-løsninger – Anritsus 5G V2X-løsning, utviklet sammen med dSPACE, for kjøretøy til nettverkstesting ved å bruke «Hardware in the Loop» (HIL) kjøretøysimuleringsteknologi.

SmartStudio NR – skal være industrienss første tilstandsmaskinbaserte GUI for å simulere 5G-NR mobilnett, for testing og verifisering av 5G-enheter.

Industriell applikasjonstest – den nyeste MT8000A 5G-nettverkssimulator for FoU-testing for 5G enhets-/brikkesett er integrert med en Mobile Edge Compute (MEC) applikasjonsserver og gir nettverks-«slicing»-funksjon, noe som gjør det mulig å teste applikasjonsmiljøer for nye industrivertikaler.

5G konformitetstest – videreutvikling av ME7873x og ME7834x konformitetstestsystemer. ME7873NR støtter RF, ytelse og radioressurs (RRM) konformitetstesting av 5G NR Standalone (SA) og Non-Standalone (NSA) enheter for både sub-6 GHz og millimeterbølge.

ME7834NR-systemet støtter protokollkonformitetstesting av 5G NR SA og NSA-enheter for både under 6 GHz og mmWave.

MS2090A Field Master Pro – 5G NR-feltmålingsverktøy, med både avanserte 5G demodulerings-/analysefunksjoner og en sanntids spektrumanalysator.

MT1000A Network Master Pro - en bærbar testløsning med 10G, 25G og 100G grensesnitt, og gir nøyaktig måling og analyse av kritiske parametere for nettverksytelse. Disse inkluderer PTP, nøyaktighet og tidsforsinkelse, slik at 5G-operatører kan sikre URLLC-ytelse og være trygge på ende-til-ende kvalitet på tjenesten.

Det er også flere områder som blir vist, som for eksempel tjenestesikring.

Webutstillingen åpner i morgen, 25. februar kl. 09:00 på denne adressen: https://www.anritsu.com/en-GB/test-measurement/technologies/web-exhibit/mwc

Powered by Labrador CMS