Utvider flashminneproduksjonen - Elektronikknett
Kioxia BiCS

Utvider flashminneproduksjonen

Kioxia Corporation utvider sitt fabrikkområde i Kitakami for å øke produksjonskapasiteten for flashminner ytterligere.

KIOXIA Europe GmbH, (tidligere Toshiba Memory Europe GmbH) kunngjør i dag at de skal utvide sitt Kitakami fabrikkområde i Iwate-prefekturet, Japan for å øke produksjonskapasiteten for sitt egenutviklede 3D flashminne BiCS FLASH

Et 136.000 kvadratmeter stort areal nær det nåværende anlegget skal danne basis for den kommende byggingen av selskapets "K2" produksjonsanlegg, der man regner med at grunnarbeidene skal starte våren 2021, med fullførelse våren 2022.

– På grunn av den teknologiske innovasjonen, har mengdene med data som blir generert, lagret og anvendt verden over økt eksponensielt. Markedet for flashminner forventes å vokse fortsatt, drevet av blant annet skytjenester, 5G, IoT, kunstig intelligens, og automatisert trafikk, heter det i en pressemelding fra Kioxia.

Dagens nyhet kommer kort tid etter at selskapet meldte at de skal bygge Fab 7 på deres Yokkaichi anlegg i Mie-prefekturet, med oppstart våren 2021, der de skal styrke produksjonskapasiteten ytterligere ved å innføre et avansert produksjonssystem basert på kunstig intelligens.

Kommentarer