Ny administrerende direktør i Meshtech - Elektronikknett
demoKIT-Meshtech
Meshtech leverer blant annet demosett for de som vil lage en IoT-pilot. Foto: Meshtech

Ny administrerende direktør i Meshtech

Styret for IoT-spesialist Meshtech AS i Arendal har utnevnt Per Simonsen som ny konsernsjef. Per tar over for Preben Skretteberg som har ledet selskapet som midlertidig administrerende direktør det siste året.

Per_Simonsen Per Simonsen, konsernsjef fra 1. februar.

Per Simonsen kommer fra rollen som Senior VP IoT i Telenor, og han har tidligere vært grunnlegger og administrerende direktør i Telenor Connexion AB base i Stockholm.

Meshtech er en raskt voksende utvikler av IoT-løsninger for velferd, smarte bygninger og administrasjon av eiendeler og gods. Selskapet har fortsatt å vokse gjennom pandemien og planlegger en ytterligere oppskalering i tiden som kommer.

– Styret er veldig fornøyd med å rekruttere Per Simonsen til stillingen som administrerende direktør i Meshtech. Hans store erfaring med IoT i det nordiske og globale forretningsmarkedet vil være verdifull for Meshtechs fortsatte vekst. Vi har ambisiøse planer for selskapet, og å rekruttere en ny administrerende direktør er en av byggesteinene i denne planen, sier Per Gunnar Nordahl, styreleder i Meshtech.

Per Simonsen tar over som administrerende direktør 1. februar 2021.

Kommentarer