Meshtech leverer blant annet demosett for de som vil lage en IoT-pilot. Foto: Meshtech

Ny administrerende direktør i Meshtech

Styret for IoT-spesialist Meshtech AS i Arendal har utnevnt Per Simonsen som ny konsernsjef. Per tar over for Preben Skretteberg som har ledet selskapet som midlertidig administrerende direktør det siste året.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Per Simonsen kommer fra rollen som Senior VP IoT i Telenor, og han har tidligere vært grunnlegger og administrerende direktør i Telenor Connexion AB base i Stockholm.

Per Simonsen, konsernsjef fra 1. februar.

Meshtech er en raskt voksende utvikler av IoT-løsninger for velferd, smarte bygninger og administrasjon av eiendeler og gods. Selskapet har fortsatt å vokse gjennom pandemien og planlegger en ytterligere oppskalering i tiden som kommer.

– Styret er veldig fornøyd med å rekruttere Per Simonsen til stillingen som administrerende direktør i Meshtech. Hans store erfaring med IoT i det nordiske og globale forretningsmarkedet vil være verdifull for Meshtechs fortsatte vekst. Vi har ambisiøse planer for selskapet, og å rekruttere en ny administrerende direktør er en av byggesteinene i denne planen, sier Per Gunnar Nordahl, styreleder i Meshtech.

Per Simonsen tar over som administrerende direktør 1. februar 2021.

Powered by Labrador CMS