NOTE skal produsere for BrainLit - Elektronikknett
Brainlit-miljø
BrainLit utvikler såkalt biosentrisk lys som skal bidra til bedre arbeidsmiljø og helse. NOTE i Lund, Sverige, skal stå for produksjon. (Foto: BrainLit)

NOTE skal produsere for BrainLit

Det svenske selskapet BrainLit er ledende innen biosentrisk lys, det vil si gjenskape dagslys og generere personlig lys innendørs. Avtale er inngått og NOTE skal produsere de komplette produktene.

Avtalen antas å ha stort potensial og i en nær fremtid nå en omsetning på minst 50 millioner svenske kroner per år. Produksjonen vil skje i NOTEs fabrikk i Lund.

I løpet av høsten vil BrainLit lansere det de sier er et helt unikt helsesystem på markedet; personlig naturlig dagslys innendørs. NOTEs fabrikk i Lund vil etablere et dedikert produksjonsmiljø for BrainLit for produksjon av komplette produkter.

– Med den kommende produktlanseringen der vi gjennom menneskelig symbiotisk intelligens integrerer menneske, maskin og AI i et helsesystem basert på lys, er vi overbevist om at vi har et unikt produkt som vil være veldig attraktivt for organisasjoner og selskaper som investerer i trivsel for sine ansatte. Vi ser frem til samarbeidet med NOTE og er veldig forventningsfulle før høstlanseringen, sier Niclas Olsson, administrerende direktør i BrainLit i en pressemelding.

Kommentarer