Foto fra tidligere messe som viser at det ikke bare er ren forbrukerelektronikk som presenteres på CES.

CES flytter til nettet

Den store forbrukerlektronikkmessen CES som vanligvis arrangeres i Las Vegas, neste år 6. til 9. januar, går ikke som planlagt. Pandemien tvinger arrangører til å flytte den gigantiske begivenheten fra Las Vegas til nettet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

CES, eller Consumer Electronics Show som messen en gang ble kalt, er over 50 år gammel. Det har gått fra å fokusere på ren forbrukerelektronikk til å inneholde alt fra selvkjørende biler til nye mobilkretser. Pluss at all forbrukerelektronikk fortsatt er der.

Sist messen ble arrangert, hadde den mer enn 170.000 besøkende, 4.400 utstillere og over 20.000 nye produkter ble lansert.

Consumer Technology Association som står bak messen, sier allerede nå at det ikke blir mulig å samle så mange mennesker fra hele verden i Las Vegas.

I stedet vil hendelsen flytte til nettet. Nøyaktig hvordan det skal gjøres er ikke klart, men arrangørene lover «parkettplasser» for alle deltakere.

Arrangørene forventer at CES 2022 vil arrangeres som planlagt i Las Vegas, mens det beste fra nettversjonen vil bli beholdt.

Arrangørens pressemelding kan leses her. (ekstern lenke)

Powered by Labrador CMS