Q-Free’s modulære kamerasystem skal produseres hos Norautron i Horten. (Foto: Q-Free)

Velger Norautron som produksjonspartner

Q-Free har valgt Norautron til å produsere intelligente trafikksystemer. Produksjonen vil skje i Horten.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Avtalen omfatter produksjon av flere avanserte teknologiske løsninger, deriblant et modulært kamerasystem, samt forskjellige typer DSCR-lesere (Dedicated Short Range Communication) som benyttes til blant annet bompengeløsninger.  

«Til tross for usikre tider i markedet har Norautron i løpet av det siste kvartalet opplevd stødig vekst, og kunnet fortsette å møte kundens behov i tide. Med den nylig inngåtte avtalen med Q-Free vil Norautron kunne fortsette den positive veksten med nok en spennende og fremoverlent partner på laget,» heter det i pressemeldingen fra produsenten.

– Vi gleder oss til å være produsent for Q-Free. De er dyktige folk med lidenskap for det de gjør og er opptatt av å finne gode produksjonsløsninger. Spesielt gøy er det å starte partnerskapet med å få bidra i industrialiseringen av et nytt og avansert produkt. Tonen har vært god hele veien og det skal vi fortsette å bygge videre på, sier Business Development Manager hos Norautron, Even Engebakken i en pressemelding tirsdag.

Norautron blir med dette ett av flere Embron-selskaper som samarbeider med Q-Free, da de fra før samarbeider med både Hatteland Technologies og QRTECH på teknologi og utviklingssiden.

Powered by Labrador CMS