Finn vei i maskinsynjungelen - Elektronikknett
Kart over innvevd maskinsyn

Finn vei i maskinsynjungelen

Nytt verktøy skal gjøre det enklere å orientere seg om leverandører og aktører innen maskinsyn og kunstig intelligens for bildebehandling, fra jordbruk til helse.

Det er bransjeorganisasjonen Edge AI and Vision Alliance, tidligere Embedded Vision Alliance, som nå lanserer et verktøy for å navigere seg gjennom økosystemet for kunstig intelligens i nettverkskanten og innvevd maskinsyn.

Verktøyet kalt the Embedded Vision and Visual AI Industry Map skal  tilby en effektiv måte å få et innblikk i hvordan hundrevis av ulike selskap passer inn i det industrielle økosystemet innen innvevd maskinsyn.

– The Embedded Vision and Visual AI Industry Map skal gjøre deg i stand til å forstå hvem som gjør hva på dette raskt ekspanderende feltet, og å identifisere potensielle partnere, kunder og leverandører, opplyser leder og grunnlager av Edge AI and Vision Alliance, Jeff Bier.

– Og selvsagt er det mulig å inkludere ditt eget selskap i dette kartet, dersom det er aktivt på området, og dermed bidra til at potensielle kunder, partnere og leverandører finner deg, legger han til.

Kommentarer