Finn vei i maskinsynjungelen

Nytt verktøy skal gjøre det enklere å orientere seg om leverandører og aktører innen maskinsyn og kunstig intelligens for bildebehandling, fra jordbruk til helse.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Det er bransjeorganisasjonen Edge AI and Vision Alliance, tidligere Embedded Vision Alliance, som nå lanserer et verktøy for å navigere seg gjennom økosystemet for kunstig intelligens i nettverkskanten og innvevd maskinsyn.

Verktøyet kalt the Embedded Vision and Visual AI Industry Map skal  tilby en effektiv måte å få et innblikk i hvordan hundrevis av ulike selskap passer inn i det industrielle økosystemet innen innvevd maskinsyn.

– The Embedded Vision and Visual AI Industry Map skal gjøre deg i stand til å forstå hvem som gjør hva på dette raskt ekspanderende feltet, og å identifisere potensielle partnere, kunder og leverandører, opplyser leder og grunnlager av Edge AI and Vision Alliance, Jeff Bier.

– Og selvsagt er det mulig å inkludere ditt eget selskap i dette kartet, dersom det er aktivt på området, og dermed bidra til at potensielle kunder, partnere og leverandører finner deg, legger han til.

Powered by Labrador CMS