Evalueringssett for smart hagebruk - Elektronikknett
Arrow HorticulturalSolution

Evalueringssett for smart hagebruk

Klar til å bruke smarte hagebrukløsninger har sensornoder, en IoT-gateway, skytilgang og mobile applikasjoner.

En smart hagebruksløsning fra Arrow er basert på et evalueringssett som inneholder all nødvendig maskinvare og programvare for å evaluere og implementere en komplett innendørs løsning.

Sluttbrukere sliter ofte med å kombinere sensorer, aktuatorer, trådløs kommunikasjon, LED-belysningskontroll og mobile applikasjoner for å samle inn riktig data, analysere dem raskt, generere riktig respons og handle på dem. Derfor mener Arrow at dette evalueringssettet løst disse problemene.

Settet er utvikliet i samarbed med Analog Devices, Silicon Labs, Osram og Amphenol.

Løsningen inkluderer en jord-monitor-node som bruker teknologi fra Analog Devices. Dette inkluderer strømforsyning og analoge løsninger for å skape en nøyaktig måling av jordas pH- og fuktighetsnivå. Integrert er også en IoT-gateway basert på en Qualcomm 96Boards-plattform og LED-node der det er mulighet å kontrollere farge, UV-spekteret og intensiteten i en tilpasset lysdriver. Tilpasset kontroll av jord- og LED-noder oppnås gjennom IoT Gateway med implementering av pre-sertifiserte ZigBee-moduler fra Silicon Labs. iOS- og Android-baserte mobilapplikasjoner er også tilgjengelige for konfigurasjon og styring av jord- og LED-nodene. Designfiler til lysdriveren som inneholder Osram OSLON Square høyeffekts LED-lysdioder kan leveres for ytterligere tilpasning.

I følge Markets and Markets er det forventet at det totale belysningsmarkedet for hagebruk vokser fra 2,43 milliarder dollar i 2018 til 6,21 milliarder dollar i 2023.

Kommentarer