Nettverksmoduler for mesh-nettverk - Elektronikknett
Silab_Series_2_Modules

Nettverksmoduler for mesh-nettverk

Forhåndssertifiserte Zigbee-, Thread- og Bluetooth-nettmoduler skal forenkle utvikling av smart LED, hjemme-automatisering og industrielle IoT-løsninger -

Silicon Labs har lansert en ny portefølje av integrerte, sikre trådløse Gecko-moduler som lover å redusere utviklingskostnader og kompleksitet, og som gjør det enklere å legge til robust nettverksforbindelse til et bredt spekter av IoT-produkter. De nye MGM210x- og BGM210x Series 2-moduler støtter mesh-protokollene Zigbee, Thread og Bluetooth mesh, i tillegg til lavenergi Bluetooth og multiprotokoll-tilkobling.

Modulene er forhåndssertifiserte for Nord-Amerika, Europa, Korea og Japan.

De nye modulene er basert på Silicon Labs’ Wireless Gecko Series 2-plattform med en Arm Cortex-M33-prosessor, programvare-stakker, en dedikert sikkerhetskjerne og med en driftstemperatur på opp til +125°C.

De første familiene i modulporteføljen i serie 2 inkluderer bransjens første forhåndssertifiserte trådløse moduler optimalisert for LED-belysning og en svært liten formfaktor.

xGM210L-modulene er designet for smart LED-belysning. Modulene kombinerer en tilpasset formfaktor for enkel montering inne i LED-lamper, kretskort sporantenne (trace antenna), tåler høy temperatur og lavt aktivt strømforbruk.

xGM210P-modulene har integrert brikkeantenne og minimale klaringsområder for mekanikk, noe som forenkler plassbegrensede IoT-design inkludert smart belysning, VVS, bygg- og fabrikkautomatiseringssystemer.

Mer informasjon hos produsenten her.

Kommentarer