Elfa Distrelec tilbyr nå 3D-modeller - Elektronikknett
traceparts
illustrasjon: traceparts.com

Elfa Distrelec tilbyr nå 3D-modeller

Elfa Distrelec har inngått et samarbeid med TraceParts, og tilbyr nå integrerte 3D-modeller som kan lastes ned fra nettsiden.

Som et resultat av det skiftende komponentmarkedet, synes Elfa Distrelec at det er viktig å kunne tilby produktinformasjon for å gjøre kundenes designprosess enklere. Ved å introdusere et forbedret produktinnhold, deriblant dyptgående produktdata, 3D-modeller og kretskort-oppsett, mener selskapet at de tar komponentdistribusjonen til et helt nytt nivå.

Dataansvarlig i Elfa Distrelec, Kevin Saynor, er svært fornøyd over å ha fått muligheten til å samarbeide med tekniske utviklere. – Ved å tilby 3D CAD-modeller sparer vi kundene våre for enormt mye tid, og vi får også være en samarbeidspartner i prosjekteringsfasen.

Distributøren har integrert det i sin e-handelsplattform. Utvalget som representeres av 3D-modeller dekker over 24 000 produkter, og vil fortsette å vokse. Det omfatter også produkter fra Elfa Distrelecs eget merke, RND, heter det i en melding fra selskapet.

Kommentarer