Nye tema på DVCon Europe 2019 - Elektronikknett
DVCon Europe

Nye tema på DVCon Europe 2019

DVCon Europe 2019 utvider fokuset til å inkludere innvevd programvare, og introduserer nye sesjoner med modellbasert programvaredesign.

Spesielle interesseområder under årets konferanse, som går av stabelen 29.-30. oktober i München, vil bl.a. være digital tvilling, maskinlæring, RISC-V, neste generasjon bilteknologi og 5G. 

DVCon Europe, ellerDesign and Verification Conference & Exhibition Europe som er dens fulle navn, har nå sendt ut invitasjon til foredrag, undervisningssesjoner og paneldiskusjoner for høstens evenement. Konferansen er for øvrig sponset av Accellera Systems Initiative.

I år utvider konferansen ved å invitere til bidrag også innen innvevd programvare, og det vil være en ny sesjon som dekker modellbasert- og modellstøttet programvaredesign.  Frist for forslag med sammendrag er satt til 9. april for presentasjoner og 23. april for undervisnings-/treningssesjoner og paneler.

Arrangementet er i sitt sjette år, og vokste med 20% i 2018. Det er samlokalisert med  SystemC Evolution Day, som vil arrangeres på samme sted (31. oktober) etter suksessen med dette i fjor. 

Den nye sesjonen rundt modellbasert- og modellstøttet programvaredesign skal forene eksisterende emner som  Electronic System Level (ESL) design, verifikasjon og validering, gjenbruk av intellektuell eiendom (IP) og designautomatisering; funksjonell sikkerhet; samt design og verifikasjon med miksede signaler og laveffekt systemer.

Se mer om arrangementet her (ekstern lenke).