Elmatica medlem av danske FAD - Elektronikknett
elmatica_ill

Elmatica medlem av danske FAD

Elmatica er tatt opp som medlem i FAD – Forsvars- og Aerospaceindustrien i Danmark. De er også den første mønsterkortleverandøren i foreningen.

– Vi ønsker Elmatica, den første mønsterkortmegleren, velkommen som medlem av FAD. Gjennom sitt nære og varige samarbeid med en rekke andre FAD-medlemmer har de vist en betydelig kunnskap om forsvarsindustrien og dens forskrifter, sier Frank Bill, direktør ved FAD i en pressmelding.

I følge Elmatica vil de bruke sin kunnskap og erfaring til å spre bevissthet om konsekvenser dersom regler og forskrifter på mønsterkortnivå ikke følges. I tillegg opplyse partnere om å ta det optimale valget når det gjelder teknologi, og sikre at alle produkter er i samsvar med forskriftene innen både import og eksport.

– Vi er beæret over å bli godkjent som medlem av FAD og ser frem til å fortsette vårt fokus på samsvar og forskrifter på mønsterkortnivå; det gjelder spesifikasjoner som ITAR, DFARS, OGEL, BAFA og MIL. Vi utvikler og besitter et høyt nivå av kunnskap og erfaring rundt regelverk i forsvarssektoren, sier administrerende direktør i Elmatica, Didrik Bech.

Kommentarer