Tommy P. Storstein ny daglig leder i Jørgen Holmefjord AS - Elektronikknett
Jørgen Holmefjord til venstre og ny daglig leder Tommy P Storstein til høyre
Jørgen Holmefjord til venstre og ny daglig leder Tommy P. Storstein til høyre.

Tommy P. Storstein ny daglig leder i Jørgen Holmefjord AS

Kabeldistribusjonsselskapet Jørgen Holmefjord AS har ansatt Tommy P. Storstein som ny daglig leder. Storstein kommer senest fra stillingen som konserndirektør for salg og marked i Kitron ASA.

– Styret har vært i en lengre rekrutteringsprosess med å ansette en ny daglig leder. Valget falt på Tommy fordi han har vist at han kan skape engasjement og resultater som gjør at vi mener han er den beste til å nå målene styret har satt, sier styrets leder Jørgen Holmefjord.

– Jeg er både stolt og ydmyk for å ta over den daglige driften av et så etablert og stødig selskap som Jørgen Holmefjord AS. Selskapet har vært veldrevet i mange år og har et sterkt merkenavn i bransjen. Det ligger imidlertid store vekstambisjoner for selskapet, og jeg ser frem til å jobbe med en så kompetent organisasjon. Vi vil nødvendigvis både videreutvikle tjenestespekteret og vurdere nye markeder for å hente ut det fulle potensialet, sier Storstein.

Tidligere daglig leder Kaare Jørgen Holmefjord tok selv initiativet til endringene. Han opplyser at han tidlig så at det krevdes tiltak for å profesjonalisere selskapet for å få til viktige endringer, og han er glad for at Storstein nå er på laget.  Selv går han over i en teknisk rolle i selskapet, heter det i en pressemelding mandag.

Jørgen Holmefjord AS representerer produsenter som Belden, Panduit, Fluke Networks og RFS og tilbyr også egenutviklede kabelprodukter og kundespesifikke løsninger.

Datterselskap er Adeptor AS.

Kommentarer