Sharebox plasserer millionordre hos Norautron - Elektronikknett
Sharebox_Arne_Eivind_Andersen
Arne Eivind Andersen, Sharebox, har lykkes med app-styrte nøkkelskap. Nå skal volumet opp og Norautrons selskap Polinor er valgt som leverandør.

Sharebox plasserer millionordre hos Norautron

Arendalbaserte Sharebox vokser og har lagt ny produksjonsordre av skap hos Norautron AS, gjennom datterselskapet Polinor AS. Skapene skal benyttes i den nye delingsøkonomien.

Sharebox Sharebox er et nøkkelskap som passer den nye delingsøkonomien.

Deling av biler gjennom tjenester som Nabobil og leiligheter gjennom Airbnb har ført til at stadig flere nøkler skal overleveres. Sharebox’ forretningside er å tilby enkel overlevering av nøkler ved å benytte deres app-styrte skap. De første installasjonene har vært en suksess, og det er nå blitt behov for å utplassere flere Sharebox skap. Norautron ble valgt som produsent etter en runde hvor flere leverandører ble vurdert.

Sharebox har etablert tjenesten i de største byene i Norge gjennom 7-Eleven, Narvesen og Deli de Luca. 30 skap er dessuten utplassert på sentrale steder i København. Stockholm etableres i disse dager og salgsaktivitet er startet i flere europeiske land. Det er denne aktiviteten som fører til at det må produseres flere skap.

Gard_Eliassen Gard Eliassen, Polinor AS.

– Vi er veldig glade for å bli valgt til å være med på veksten som Sharebox opplever, sier Gard Eliassen, daglig leder av Polinor AS, Norautron-selskapet som skal stå for leveransen.

– Det er Norautrons evne som «One Stop Shop» som har vært avgjørende for å kunne tilby et konkurransekraftig tilbud til Sharebox, legger han til.

Veksten hos Sharebox henger også sammen med at Sharebox har videreutviklet skapene til å kunne være en integrert del av andre aktørers systemer. Det vil si at skapene ikke lenger bare kan styres fra Sharebox appene, men at andre tillates å inngå avtaler med Sharebox om å kunne styre skapene direkte fra egne IT systemer.

 

Kommentarer