Analysator i lommeformat - Elektronikknett
Anritsu S331P

Analysator i lommeformat

Den nye Site Master S331P fra Anritsu skal gi bred dekning for nye LTE-U frekvenser, samtidig som den er utrolig kompakt.

Anritsu Company lanserte nylig den ultraportable Site Master S331P, som er den letteste, minste, raskeste og mest kosteffektive feltanalysator for kabel- og antennemålinger de noensinne har utviklet.

Anritsu S331P Anritsu S331P

Det er tilgjengelig to modeller, som dekker henholdsvis 150 kHz til 4 GHz og 150 kHz til 6 GHz. Enheten skal kunne håndtere både lavfrekvens radiokommunikasjonsmiljøer, som offentlige sikkerhetsnettverk, så vel som høyfrekvensapplikasjoner som LTE-U i det ulisensierte 5 GHz spektrumet.

Med en sveipehastighet på 500 µs/datapunkt, skal S331P være den raskeste Site Master på markedet.

Enheten har samme brukergrensesnitt som den industriledende Site Master S331L. Den har en integrert hjelpefunksjon for å støtte brukeren under målinger, så vel som et ”Classic” brukermodus som ivaretar det kjente Site Master-utseendet og brukerfølelse for å forenkle tester. 

S331P kommer i standardutgaven med en N(m) konnektor for enkel, direkte tilkopling til N(f) enheter, noe som skal eliminere behovet for fasestabile kabler.

Enheten styres eksternt og får strømforsyning via USB fra brukerens Windows-baserte nettbrett eller bærbar PC, slik at den ikke trenger batteri.