Terje Fjeldvig til DeviceDrive - Elektronikknett
Devicedrive

Terje Fjeldvig til DeviceDrive

Terje Fjeldvig er ansatt som global salgs- og markedsdirektør i hurumsbedriften DeviceDrive AS.

TerjeFjeldvig Terje Fjeldvig blir ny global salgs- og markedsdirektør i DeviceDrive (foto: privat).

I 2013 avsluttet Terje Fjeldvig en lang internasjonal karriere i Philips/NXP Semiconductors.

Etter stillinger som europeisk ansvarlig for mikrokontrollere, RF Power-ansvarlig for basestasjoner, salgsledelse, strategisk account Manager, distribusjonssjef, så var det stillingen som Wireless Manager i Europa som vekket størst interesse. Der ble det først studier og kurser på trådløs programvareprotokoller før jobben startet. Etter seks år var Philips WiFi, Bluetooth, ZigBee, RFID, WiMax implementert i markedet.

I 2013 gikk Terje inn som daglig leder i GE Norge og jobbet i to år med å omorganisere bedriften. Etter dette oppdraget var han innom en betydelig aktør innen sterkstrøm og kraftelektronikk (Molea AS) der han i en periode omorgsaniserte bedriftens salgsstrategi. Allerede i mars 2015 leste Terje om DeviceDrive/Produktidé i Elektronikk, og siden da har han hatt kontakt og fulgt bedriften, og startet i 2016 som salgs- og markedsdirektør.

Terje har fulgt IoT-utviklingen i mange år og mener at DeviceDrive ligger i forkant av de aller fleste. – Et meget innovativt programvare-team har allerede utviklet løsninger som konkurrentene kun snakker om. Ledelsen i DeviceDrive tar i bruk utradisjonelle businessmodeller som utnytter digitalisering i en ny dimensjon, sier han, og legger til at at hans tidligere karrierefavoritt i det trådløse segmentet allerede har inntatt en 2. plass.

DeviceDrive ble også omtalt i Elektronikk nr 12/2015, og kan leses her (digital versjon)

Kommentarer