Får trygg og ubegrenset skylagring - Elektronikknett
sky-devices

Får trygg og ubegrenset skylagring

I dag får alle Gets bredbåndskunder ubegrenset skylagring inkludert i bredbåndsabonnementet sitt gjennom den nye tjenesten Get Sky.

- Gets bredbåndskunder er de første i verden som får ubegrenset datalagring inkludert i sitt bredbåndsabonnement, sier Torbjørn Aamodt, Produktdirektør i Get.

– Tjenesten er svært enkel å bruke med automatisk back-up av alt du er glad i av bilder, filmer og dokumenter, hevder han. – Alt innholdet lagres trygt i Norge under norsk personvern, og blir tilgjengelig på alle dine enheter, hvor som helst, fremholder Aamodt, som mener 8. Juni 2015 blir en merkedag i norsk internetthistorie.

I fjor mistet over 250.000 personer data fordi de ikke hadde sikret familiens digitale bilder og filmer med en back-up*.

- Alt for mange av oss mister verdifullt innhold fordi vi lagrer innholdet lokalt på datamaskinen, nettbrettet eller mobiltelefonen, eller bruker lagringstjenester med begrenset lagringsplass. Med Get Sky har du en enkel og automatisk back-up tjeneste med ubegrenset lagringsplass, sier Aamodt.

Les mer om tjenesten på www.getsky.no

- Gets kunder har allerede et av markedets beste bredbåndstilbud. Nå gjør vi det enda bedre å være Get-kunde med verdens beste lagringstjeneste, avslutter Torbjørn Aamodt.