Ny sjef i Telenor Broadcast - Elektronikknett
Telenor-bygg_front

Ny sjef i Telenor Broadcast

Ragnar Kårhus er utnevnt til ny administrerende direktør i Telenor Broadcast Holding og Canal Digital AS.

Telenor-konsernet har utnevnt Ragnar Kårhus til ny administrerende direktør i Telenor Broadcast Holding AS og Canal Digital AS. Kårhus erstatter Patrik Hofbauer, som nylig gikk over i stillingen som administrerende direktør for Telenor Sverige.

Telenor-Ragnar_Kårhus-portrett Ragnar Kårhus

– Jeg er glad for utnevnelsen av Ragnar som administrerende direktør i Telenor Broadcast og Canal Digital. Ragnar har lang operasjonell erfaring som blant annet inkluderer stillingen som administrerende direktør i Telenor Norge. Han har også jobbet strategisk og internasjonalt innenfor vår enhet Group Industrial Development. Jeg er overbevist om at han og hele organisasjonen i Broadcast vil styrke Telenors posisjon ytterligere som ledende tilbyder av TV- og kringkastings-tjenester til bedrifts- og privatmarkedet i det nordiske området, sier Richard Aa, styreleder i Telenor Broadcast og Canal Digital.

Ragnar Kårhus kommer fra stillingen som Senior Vice President i enheten Telenor Group Industrial Development. Fra 2007 til 2011 var han administrerende direktør i Telenor Norge.