Instrumentering:

Støtter MIMO OTA-målinger på Wi-Fi 7

Anritsu og Bluetest har kombinert sine nylige produktoppgraderinger for å lage en Over-the-Air (OTA) måleløsning i et MIMO-miljø for å verifisere RF-ytelse i tri-frekvensbåndene til den nyeste WLAN-standarden (IEEE 802.11be).

Publisert

Dette samarbeidet muliggjør målinger av sendeeffekt (Total Radiated Power, TRP) og mottakerfølsomhet (Total Isotropic Sensitivity, TIS) i et 2x2 MIMO-miljø på enheter som støtter IEEE 802.11be.

2x2 MIMO RF OTA-testløsningen skal gi et effektivt evalueringstestmiljø for avanserte smarttelefoner, AR/VR-enheter og leverandører av utstyr for nettskyspill. De kan oppnå høyere dataoverføringshastigheter og lavere ventetid gjennom kunstig intelligens og andre teknologier ved å utføre målinger i et svært repeterbart miljø som emulerer virkelige operasjoner med det endelige målet å sikre sluttbrukertilfredshet.

– I over et tiår har Bluetest samarbeidet med Anritsu for å levere førsteklasses Wi-Fi OTA-testløsninger i tråd med bransjens behov. Effektive og greie MIMO-målinger har alltid vært en del av Bluetests DNA. Med den nyeste Anritsu Wi-Fi-testløsningen og Bluetests Reverberation Test System, tilbyr vi sammen et uunnværlig og omfattende verktøy for utvikling av Wi-Fi-radio, sier Klas Arvidsson, produktsjef hos Bluetest.

Bluetest tilbyr deres banebrytende OTA Reverberation Test System for ulike typer og størrelser av trådløse enheter, mens Anritsu Wireless Connectivity Test Set MT8862A gir IEEE 802.11be 2x2 MIMO-enhets RF-testfunksjon, som støtter 2,4, 5 og 6 GHz-båndene og et 320 MHz båndbredde. Denne kombinasjonen gir et repeterbart OTA-miljø med stabile tilkoblinger, noe som gjør det mulig å utføre svært effektive 2x2 MIMO OTA-tester, heter det i dagens pressemelding.

Powered by Labrador CMS