Illustrasjonsfoto: IAR Systems.

IAR Systems’ utviklingsverktøy med MISRA C-samsvar

Det statiske analyseverktøyet C-STAT i verktøykjeden IAR Embedded Workbench er nå utvidet til å dekke MISRA C Coding Standard med full støtte for MISRA C: 2012-Amendment 1

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

IAR Systems’ har oppdatert det statiske kodenanalyseverktøy C-STAT, et tilleggsprodukt fullstendig integrert i C/C ++ kompilator- og feilsøkingsverktøyet IAR Embedded Workbench. Den siste versjonen av C-STAT legger til kompatiblitet med MISRA C: 2012 Amendment 1.

C-STAT gjør avansert kodeanalyse for å finne potensielle problemer. Analysen gir kodetilpasning med bransjestandarder som MISRA C: 2012, MISRA C++: 2008 og MISRA C: 2004, og oppdager også defekter, feil og sikkerhetsproblemer som definert av Common Weakness Enumeration (CWE) og CERT C. Den nye utvidelsen legger til 14 tilleggsregler til MISRA C: 2012 med fokus om sikkerhetsproblemer fremhevet av ISO C Secure Guidelines. Flere av disse reglene adresserer spesifikke problemer knyttet til bruk av upålitelige data, et kjent sikkerhetssårbarhet i mange innebygde applikasjoner.

Powered by Labrador CMS