PCI Express-løsning som støtter Gen5-testing - Elektronikknett
Anritsu-MP1900A

PCI Express-løsning som støtter Gen5-testing

Anritsu lanserer en ny PCI Express-testløsning, som støtter Gen5 Base Specification Stress Receiver Test.

Den nye løsningen bruker Anritsus Signal Quality Analyzer-R MP1900A-serie, som har automatiseringsprogramvare for basespesifikasjonskalibrering og BER-måleprogramvare som støtter SKP-filter. Med denne skal det være enkelt å konfigurere et måle-miljø for tidlig fase for utvikling av Gen5 IP og utstyr, og bidra til raskere introduksjon av PCI Express 5.0.

MP1900A leveres med mønstergenerering, feildeteksjon, jittergenerering og støygenereringsfunksjoner som kreves for PCI Express-tester i en enkelt enhet. Overføringshastigheter fra Gen1 til Gen5 kan støttes ved å oppgradere utstyret via programvare.

Base Specifikation 5.0 av neste PCIe Gen5-standard er fullført og øker dataoverføringshastighetene til 32 GT/s. Som et resultat av dette er det nødvendig å utvikle utstyr som støtter denne standarden raskt, heter det.

Signal Quality Analyzer-R MP1900A-serien er en flerkanals BER-tester som oppfyller design- og verifikasjonskravene for høyhastighets bussgrensesnitt, for eksempel PCI Express 4.0/5.0, USB 3.2/4 og Thunderbolt, samt neste generasjons nettverksgrensesnitt, som 200G/400G/800G Ethernet. MP1900A-serien har også en innebygd pulsmønstergenerator for generering av bølgeformer («Intrinsic Jitter» på 115 fs rms) pluss en feildetektor for høy inngangsfølsomhet, samt en jittergenereringskilde (SJ, RJ, SSC, BUJ), CM-I/DM-I/hvit støykilde, «Link Training»-funksjon og støtte for LTSSM-analyse.

Kommentarer