Flere panel-PCer - Elektronikknett
Kontron_CP_Collage

Flere panel-PCer

Kontron utvider familien av panel-PCer med nettpaneler og kontrollpaneler der ytelsen er  skalerbar.

Kontrollpanelserien inngår i Kontrons Human Machine Interface (HMI)-portefølje. IPS-skjermene kommer med med høy oppløsning på 7 tommer, 10,1 og 15,6 tommer, høy lysstyrke og kapasitiv berøringsteknologi samt skalerbar prosessorytelse basert på enkel- eller dobbeltkjerne ARM NXP i .MX6-prosessorer. Skjermrammen er av aluminium eller rustfritt stål og er spesielt designet for bruk i industrielle miljøer. I standardversjonen er panel-PCene i begge seriene beregnet for installasjon i kontrollskap eller konsoller og har IP65-beskyttelse på fremsiden.

Nettpanelene presenterer HTML5-innhold via en ytelsesoptimalisert nettleser basert på Chromium og er egnet for visning på enheter og maskiner samt til byggautomatisering eller infotainment. Alternativt er de tilgjengelige med Micro-Browser fra iniNet, som muliggjør korteste reaksjonstid for PLS-kontroller med en integrert webserver fra CODESYS.

Kontrollpanelene tilbyr forskjellige feltbuss-grensesnitt på baksiden og er valgfritt tilgjengelig med CODESYS Soft-PLC for automatiserings- og visualiseringsløsninger, men også for byggautomatisering. Operativsystemet er Linux Embedded.

Skjermene er spesifisert for omgivelsestemperaturer fra 0°C til 55°C. En versjon med høyere ytelse basert på NXP i.MX8-prosessorer er planlagt for 2. kvartal 2020.

Kommentarer