Kraftig digitaliseringsenhet med åpen FPGA - Elektronikknett
ADQ8-8C-PXIe_multi-channel_system

Kraftig digitaliseringsenhet med åpen FPGA

Et nytt flerkanals datainnsamlingskort tilbyr både høy kanaltetthet og muligheter for skreddersøm til kundens anvendelse.

Det er Linköping-baserte Teledyne SP Devices som nå introduserer et fleksibelt datainnsamlingskort – ADQ8-8C – med høy kanaltetthet og en åpen FPGA-arkitektur, noe som skal gjøre det egnet for storskala installasjoner og integrasjon i OEM-produkter.

ADQ8-8C-PXIe_single_board PXIe-versjonen.

– Kombinasjonen av høy kanaltetthet, avansert AFE, kundetilpasset sanntids signalprosessering og høye datastrømmingshastigheter gjør at dette produktet passer godt både for systemer basert på ett enkelt kort, så vel som store flerkanalssystemer bestående av en mengde kort, sier produktansvarlig  Jan-Erik Eklund i en kommentar.  

Det 8-kanals ADQ8-8C har en anvendelig analog front-end (AFE) som støtter et stort spekter av detektorer, og skal derfor kunne brukes i mange applikasjoner som partikkelfysikk, vitenskapelige instrumenter, time-of-flight applikasjoner osv.

AFE har programmerbar DC-offset, inngangsspenningsområde og ingangsimpedans (50ohm og 1 Mohm).

ADQ8-8C-MTCA_single_board MTCA-versjonen.

Den analoge båndbredden på inngangen er 500 MHz.

Produktet har videre en kraftig Xilinx FPGA med tilgjengelige ressurser for kundetilpasset sanntids digital signalprosessering, innebygd 1 GByte datainnsamlingsminne og opp til 3,2 GB/s dataoverføring til verts-PC.

Det har også maskinvaretrigger og angivelig meget nøyaktige flerkanals synkroniseringsmuligheter.

Datainnsamlingskortet er tilgjengelig i PXI Express- og MTCA.4 formater.

 

 

 

Kommentarer