Digilent til Elfa Distrelec - Elektronikknett
Digilent_CoraZ7
Digilent Cora Z7 er ett av produktene som nå kan leveres fra Elfa Distrilec.

Digilent til Elfa Distrelec

Elfa Distrelec får fotfeste i forsknings- og utdanningssektoren ved å utvide produktsortimentet med utviklingsverktøy fra Digilent Inc.

Elfa Distrelec har utvidet tilbudet av utviklingskort. Nå er Digilent inn i folden, noe som betyr at de nå kan levere utviklingssett rettet mot utdannningssektoren og utvikling.

Digilent leverer utviklingsverktøy til studenter, universiteter og OEMer. I tillegg til å produsere sine egne produkter og utvikle tilhørende læringsressurser, tilbyr selskapet OEM-tjenester for design og produksjon til ledende teknologiselskaper inkludert Xilinx, Analog Devices og Cypress Semiconductor.

Fra produktutvalget nevner distributøren:
Digilent Arty A7: Utviklet spesielt for bruk som et «MicroBlaze Soft Processing System». Dette produktet er en utviklingsplattform designet rundt Artix-7 FPGA fra Xilinx.

Digilent Cora Z7: For Xilinx Zynq-7000 som er utformet rundt Zynq-7000 All-Programmable System-on-Chip (APSoC) fra Xilinx, med arkitektur som integrerer en 667 Mhz ARM Cortex-A9 én- eller tokjerneprosessor med FPGA i Xilinx 7-serien. Med denne kombinasjonen er det mulig å bruke prosessoren med et sett av programvaredefinerte perifere enheter og kontrollere.

Digilent PYNQ: Gir programvareutviklere muligheten til å dra nytte av funksjonene til programmerbar Zynq-maskinvare uten å måtte bruke ASIC-designverktøy. Produktet er også relevant for systemarkitekter siden det gir et enkelt grensesnitt og rammeverk for rask prototyping og utvikling av Zynq-design.

Kommentarer