Spoler, MEMS og kraft for fremtiden - Elektronikknett
TDK-electronica

Spoler, MEMS og kraft for fremtiden

electronica 2018: TDK setter fokus på innovasjon, teknologikompetanse og fremtiden generelt under årets electronica-messe. Flere spennende demonstrasjoner er på gang.

TDK Corporation hevder i likhet med mange andre å være fremtidsrettet på electronica 2018 fra 13.-16. november i München, under mottoet Attracting Tomorrow!

Selskapet har spredt seg ut over tre forskjellige haller innen de ulike segmentene Passive komponenter, Sensorer og Kraftforsyninger. I tillegg har de en egen jobbstand i Hall C6.

Hovedstanden har de under tema passive komponenter i Hall B6 der man får oppleve flere demonstrasjoner med TDK- og Epcos-komponenter. Blant annet vil man kunne se hvordan en 4D transponderspole kan gjøre smarte biler i stand til å overføre viktige kjøretøydata via nærfeltkommunikasjon (NFC). Et annet høydepunkt er det anvendelige spekteret av piezoaktuatorer for haptisk feedback, og den nyskapende produktgruppen Smart Crystal, som skal være i stand til å forsterke lyseffektiviteten i for eksempel billykter og prosjekterer betydelig.

I ”sensorhallen” B3 viser selskapet hvordan de har plassert seg stratetisk i et voksende marked. Porteføljen består nå av nye bevegelses-, posisjons-, vinkel-, inertial-, temperatur- og trykksensorer, som markedsføres under merkenavnene TDK, InvenSense, Micronas, Chirp, Tronics og EPCOS. Besøkende kan også oppleve verdens første MEMS ultralyd time-of-flight sensor og svært nøyaktige 3D Hall-effekt posisjonssensorer. Andre ting er innvevde motorkontrollere for styring av små DC-motorer av ulik arkitektur som kan brukes i aktuatorer. I tillegg kan TDK by på ASIC designtjenester fra deres datterselskap ICsense, som tilbyr dette for anvendelser som bil, medisin, industri og forbrukerprodukter.

TDK gjør også et nummer av sine ambisjoner om å være en komplett leverandør av kraftforsyninger, i anvendelsesområder fra industri og laboratorier til medisin, kommunikasjon og fornybar energi. I Hall A5 kan man bivåne de nyeste tilvekstene i TDK-Lambdas GENESYS+ familie med DC kraftforsyningssystemer, som inneholder DSP-teknologier for en rekke applikasjoner.

Kommentarer