R&S utvider frekvensområdet på bærbar analysator

Nye basismodeller i R&S Spectrum Rider FPH-analysatorfamilien tar spektrumanalyse opp til 44 GHz.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Rohde & Schwarz har utvidet sin R&S Spectrum Rider FPH-familie med nye basismodeller som tilbyr målefrekvenser på opptil 44 GHz. En ny 44 GHz-modell er lagt til de eksisterende modellene med målefrekvenser fra 5 kHz til 6, 13,6 og 26,5 GHz. I tillegg er tre nye versjoner med sporingsgeneratorer tilgjengelige med målefrekvenser på opptil 13,6, 26,5 og 44 GHz.

R&S Spectrum Rider FPH var industriens første håndholdte spektrumanalysator som kunne levere solid RF-ytelse for målinger i felt og i laboratoriet, med blant annet store knapper og multi-touch-skjerm.

Nye modeller med høyere frekvens betyr bredere spekter av måleoppgaver. Følsomheten er på –160 dBm og målenøyaktighet på typisk 0,5 dB mellom 10 MHz og 3 GHz. De nye modellene støtter feltapplikasjoner som verifisering av 5G, kringkasting, radar, forsvar og satellittkommunikasjon.

Vekten er på beskjedne 3,2 kg for 44 GHz-modellen og er optimalisert for mobil bruk. Batteriet varer opptil 4,5 timer og det bakgrunnsbelyste tastaturet gjør det enklere å arbeide mørket. Dagslys og direkte sollys takles med ikke-reflekterende skjerm.

Den nye spektrumanalysatorfamilien kan skryte av en storformat kapasitiv berøringsskjerm som gjør det enkelt å justere innstillinger som frekvens, spennvidde, referansenivå og markørsetting. I tillegg bidrar store knapper og et multifunksjonshjul til at det er enklere å betjene instrumentet med hansker. Analysatoren kan også fjernstyres via USB eller LAN, i tillegg til at R&S MobileView-appen for iOS eller Android gir trådlse fjernkontroll av enheten.

R&S Spectrum Rider-spektrumanalysatorene er en del av R&S Essentials-porteføljen. Alle modellene er tilgjengelige nå fra Rohde & Schwarz og utvalgte distribusjonspartnere.

Powered by Labrador CMS