Samarbeider for å hjelpe oppstartere - Elektronikknett
entrepreneurship-1039438-pxhere.com

Samarbeider for å hjelpe oppstartere

Arrow har inngått et samarbeid med Microsoft for å hjelpe oppstartere å få tilgang til bedriftsmarkedet.

Arrow Electronics melder at de samarbeider med «Microsoft for Startups» for å utvide tilgangen til innovativ teknologi til nye selskaper i oppstartssamfunnet.

Microsoft for Startups er et program som skal hjelpe B2B-oppstartsbedrifter fra mer enn 140 land med å selge sine løsninger til Microsofts bedriftskunder. Ved å lytte til behovene til forskjellige oppstartssamfunn over hele verden, tilbyr Microsoft for Startups et bredt spekter av teknisk og kommersiell støtte for å gjøre det mulig for startups å skalere og vokse, heter det.

Nå er det inngått et samarbeid med Arrows team for IoT og tekniske tjenester. Gjennom fokusvertikaler i landbruk, medisin, industri og smarte byer, bidrar Arrow spesielt innen trådløs teknologi, gateways, skytjenester og sensorer for IoT-løsninger.

Støtte til oppstartsebedrifer innen IoT er av største betydning for programmet Microsoft for Startups, heter det. Dette samarbeidet med Arrow vil kombinere kompetanseområdene innen skaleringsløsninger fra både et programvare- og maskinvareperspektiv. Ved å samarbeide er målet å bidra til oppstartssuksess ved hjelp av Arrow-teknologi og støtte for å koble seg til Microsofts skytjeneste Azure Cloud.

Kommentarer