Renesas-kontroller med AFE - Elektronikknett
RS962-Renesas_RX23E

Renesas-kontroller med AFE

Elektronikkdistributøren RS Components raskt på markedet med Renesas’ nye 32-bit alt-i-ett kontrollkrets for IoT-sensorer, med bl.a. avansert AFE med presisjon bedre enn 0,1%

RS Components (RS) har lansert en ny familie av mikrokontrollere fra Renesas som kombinerer en AFE, analog frontend, med en 32-bit mikrokontroller for bruk i utstyr som måler analoge signaler, f.eks. temperatur, trykk, vekt eller flyt, med høy presisjon.

Ifølge en pressemelding fra RS er RX23E-A-familien av mikrokontrollere utviklet for produksjon, testing og måleutstyr, og inneholder en av bransjens mest nøyaktige AFE-er med en presisjon som er bedre enn 0,1% uten kalibrering. Den er basert på doble 24-biters AD-omformere med delta-stigma-arkitektur og leverer opptil 23-biters effektiv oppløsning. Prøvetakingshastigheten kan programmeres fra 7,6 opptil 15,625 k prøver / sek. Andre unike funksjoner ved AFE er en forskjøvet frist på 10 nV / ° C, forsterkningsoperasjon på 1 ppm/°C, en RMS-støy på 30 nV (rms).

Den digitale delen av RX23E-A-enhetene er basert på en avansert RXv2-kjerne som har en klokkehastighet på 32 MHz og viser styrken i DSP- og FPU-beregninger. Mikrokontrolleren skal også muliggjøre tilpasningsdyktige styreteknikker ved bruk av temperaturdata og inverterte matriseberegninger basert på seks-aksede forvrengningsdata, noe som skal gjøre det egnet for kraftgeneratorer i robotarmer innen industriell produksjon.