Nytt navn innen bærbare skop - Elektronikknett
Auglit Micsig STO100E

Nytt navn innen bærbare skop

Auglit AS er utnevnt som offisiell og autorisert representant for Micsig i Norge.

Micsig leverer funksjonelle oscilloskop som er meget godt egnet for feltarbeider, grunnet tablet-formatet og den gode batterikapasiteten, men vil også pga. sin komplette funksjonalitet passe godt på arbeidsbordet/arbeidsplassen, opplyser Ørjan Wean hos Auglit AS (tidligere Adroit AS).

Auglit Micsig STO100E-W Micsig leverer oscilloskop som skal være godt egnet for feltarbeid, med mange funksjoner, kompakt størrelse og god batterikapasitet.

Han trekker spesielt fram et par storselgere blant utvalget:

Det ene er Smart tablet oscilloskop STO1104E, som er et 100MHz 4 kanals smart oscilloskop med både berøringsskjerm og tradisjonelle fysiske knapper, 1Gs/s samplingsfrekvens, 70Mpts minne og opptil 130000wfm/s. Skopet har også inkludert seriell dekoding og et godt utvalg av tilkoblings- og fjernstyringsmuligheter, både via trådbundet og trådløst -nettverk samt USB.

Et annet eksempel er Automotive tablet oscilloskop ATO1104, et oscilloskop med funksjoner og løsninger spesielt rettet mot bilindustrien, og som inneholder egne tester og funksjoner for sensorer, tenning, lading, kommunikasjon/nettverk som er spesielt rettet mot bil/motor markedet. Skopet er i tablet-format og har en 8" stor berøringsskjerm og er batteridrevet med muligheter for fjernstyring via mobil og pc via WIFI, LAN og USB.

Produktporteføljen inneholder ifølge Wean også prisgunstige prober, inkludert 100MHz differensialprober med spenning opptil 5,6KV samt strømprober inntil 100A, 2,5MHz

Kommentarer