Virtuell electronica er klar - Elektronikknett
electronica-virtual
Illustrasjonsfoto: electronica/Messe München.

Virtuell electronica er klar

Det ser ut til at årets electronica, som ble besluttet å arrangeres virtuelt/digitalt på grunn av pandemien, nå er klar for å ta i mot utstillere og (snart) besøkende.

Det digitale formatet til electronica vil finne sted fra 9. til 12. november 2020 med digitale produktpresentasjoner og et omfattende program for konferanser og presentasjoner. Plattformen lover også et innsyn i elektronikkindustriens fremtid. Under «CEO Round Table» (10. november kl. 11:00) vil representanter fra verdens ledende halvlederprodusenter som Infineon Technologies, NXP Semiconductors og STMicroelectronics diskutere dagens og fremtidige utvikling i bransjen.

Den digitale versjonen av electronica vil også tilby en plattform for diskusjoner, nettverk og kunnskapsoverføring. Her skal selskaper få presentere sine nyheter og innovasjoner

For utstillere er det flere valg, fra små, mellomstore til store virtuelle messestandpakker eller individuelle bodpakker. Registreringsfristen for den virtuelle standardpakken er 19. oktober 2020.

Konferanseprogrammet starter med electronica Automotive Conference (9. november) med talere fra Audi, Google og ZF. Programmet vil også inneholde electronica Medical Electronics Conference (9. og 10. november), electronica Embedded Platforms Conference (11. og 12. november) og Wireless Congress (10. - 12. november).

Mer informasjon: electronica.de

Publikum vil de selvsagt også ha, men billettpriser og adgang er ikke helt klart ennå. Men når det er klart, dukker det opp her.

Kommentarer