Virtuell utstilling - Elektronikknett
ArrowEmbeddedToGo

Virtuell utstilling

I disse tider er teknologien på vår side. Er det ikke mulig å arrangere messer, konferanser og utstillinger, er det fullt mulig å gjøre det virtuelt og online. Arrow er en av dem som forsøker, og i perioden 1.-3. april 2020 arrangeres «Arrow Embedded To Go».

Distributøren lover enkel tilgang til tekniske presentasjoner, detaljert informasjon om nylig lansert teknologi og direkte tilgang til Arrows salgs- og ingeniørteam.

Besøkende vil også ha muligheten til å få tak i et av 3000 utviklingskort som vil bli gitt bort gratis. De som har lyst til å prøve å få et kort, kan gjøre det allerede i dag.

Arrow Embedded To Go vil være tilgjengelig via nettleser på hvilken som helst stasjonær eller bærbar datamaskin og på nettbrett og mobiltelefoner. Besøkende må registrere seg for å få (gratis) tilgang.

Tekniske presentasjoner vil være tilgjengelige som webinarer, og som blir arrangert av ledende leverandører som dekker anvendelse av kunstig intelligens (AI), IoT og Edge-databehandling, presisjonsmåling, høyytelses databehandling, intelligent tilstandsbasert overvåking og andre trender. Informasjon vil også være tilgjengelig i form av videoer og white papers for kort og applikasjoner.

En live chat-funksjon vil være tilgjengelig fra kl. 09.00 til 17.00 (CEST) hver dag for å kunne kommunisere med Arrows tekniske team på spesifikke interesseområder.

Informasjon og registrering gjøres her: arrow.expo-ip.com
Og har du lyst på et utviklingskort, gå til: www.arrow.com/boards

Kommentarer