Trøndersk sammensmelting

Etter å ha jobbet med saken i lengre tid, er Noca AS endelig fusjonert med Simpro AS fra 1. mars 2020. Maskinpark og ansatte for serieproduksjon er nå samlet på Løkken, mens det i Trondheim er etablert et teknologisenter.  

Publisert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

– Ved å flytte serieproduksjonen til Løkken øker vi konkurransekraften vår, skriver Simpro AS på sin hjemmeside. Ifølge selskapet er dette det første steget på veien mot å bli elektronikkprodusent i en ny teknologisk tidsalder og å tilpasse seg industri 4.0.

Samtidig som selskapet styrker og videreutvikler selve produksjonsleddet på Løkken ønsker man å bidra aktivt til at tiden fra idé til ferdig volumleveranse kortes ned. Her kommer etableringen av teknologisenteret i Trondheim inn. 

–Senteret etableres i Norges teknologihovedstad med god grunn – her er det mange gode ideer og mye god teknologi som skal og bør komme raskt til markedet, opplyses det.

Her skal selskapet jobbe tett med kundene, målet er å levere prototyper på seks dager etter kunden har godkjent underlag.

For kundene skal omorganisasjonen bety et mer spisset tilbud både på serieproduksjon, prototyping og teknologiutvikling, heter det.

Powered by Labrador CMS