Startsett for evaluering av PCAP og skjermer - Elektronikknett
easyTOUCH-Starterkit

Startsett for evaluering av PCAP og skjermer

Data Modul AG har lansert easyTOUCH Starter Kit, et evalueringssett som gjør det enklere for utviklere komme i gang med PCAP (Projected capacitive touch) og skjermer.

Startsettet er utstyrt med et 13,3-tommers easyTOUCH-skjerm, som kan betjenes med hansker og tåler vann, et montert touch-USB-kontrollkort og det nyeste LCD-kontrollkortet fra Data Moduls eMotion-produktfamilie og monteringskabler.

I settet finnes også en USB-pinne, som inneholder et viktig element i easyTOUCH Display-familien, easyANALYZER 4.0. Den siste generasjonen av PCAP berøringsanalyseverktøy fra selskapet. Dette optimaliserer kommunikasjonen mellom berøringssystemet, bruker og applikasjonsingeniør, og gjør at nødvendige grunninnstillinger og finjustering enkelt skal kunne parametriseres og visualiseres for PCAP USB-kontrolleren. Når det kombineres med de andre komponentene, hjelper det til med å oppnå en feilfri helhetsløsning.

– Med easyTOUCH Starter Kit får du et system bestående av dekkglass, limt SITO (single sided indium tinnoksid)-touch, full HD-skjerm og USB-kontroller utviklet internt, inkludert programvareverktøy. Det er resultatet av mer enn ti års utvikling innen PCAP, Bonding og skjermteknologi, forklarer Markus Hell, sjef for produktstyring for Touch Solutions hos Data Modul.

Kommentarer