Skaper integrerte 5G-løsninger

Kombinerer Marvells baseband- og digitale ASIC-løsninger med ADIs RF transceiverteknologi.

Publisert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Analog Devices, Inc. og Marvell har kunngjort et teknologisamarbeid som bygger på Marvells digitale 5G-plattform og ADIs bredbånd RF transceiverteknologi for å utvikle heloptimaliserte løsninger for 5G basestasjoner.  

Som del av samarbeidet vil selskapene tilby fullt integrerte 5G digital front-end (DFE) ASIC løsninger med tett koplede RF-transceivere, og vil samarbeide for å utvikle neste generasjon Radio Unit (RU) løsninger, inkludert baseband- og RF-teknologi som er optimalisert for et variert sett med funksjonelle kombinasjoner og arkitekturer.

Den økende kompleksiteten i 5G RU, som drives av både implementering av massiv MIMO og spektrumbehov for millimeterbølge (mmWave) byr på spesielle utfordringer for design av RF- og radionettverk.  Optimalisert partisjonering av RF- og mikset signalteknologi med både digital ASIC og basebandsilisium vil være nødvendig for å tilfredsstille kravene til lav effekt, liten størrelse og lave kostnader i 5G, opplyser de to selskapene i en pressemelding.

Powered by Labrador CMS