Eliaden utsettes til januar 2021 - Elektronikknett
logo 2021

Eliaden utsettes til januar 2021

Ikke helt  uventet er Fagmessen Eliaden utsatt, nærmere bestemt til 12.-14. januar 2021. Opprinnelig skulle den vært arrangert 26.-28. mai i år.

– Vi har fortløpende vurdert situasjonen, og vi har hele veien vært klare på at helserisiko kommer først. Hele den elektrotekniske bransjen tar ansvar for å hindre mer smitte av Covid-19. Vi er stolte over å være en del av en bransje som er i beredskap, og som er med på dugnaden for å hindre at flere blir rammet, sier prosjektdirektør Svein Arnesen i Eliaden.

Eliaden som skulle nå nye høyder i mai med mange utstillere innenfor belysningsbransjen, nye utstillere fra utlandet og mange spennende store og små utstillere fra Norge som ikke har vært med før er nå derfor besluttet flyttet.

– Arrangementet vil bli like spektakulært i januar. Vi som arrangører er selvsagt skuffet, vi hadde håpet på en sosial møteplass med faglig påfyll for alle i bransjen nå i mai. Det som er helt sikkert er at vi skal komme styrket ut av dette, og lage en like stor og flott arena i midten av januar neste år, sier prosjektdirektøren i en melding i dag.

Utstillere blir kontaktet av arrangørene i løpet av kort tid på e-post og telefon.

Kommentarer