Fornøyde partnere etter inngått avtale. Fra venstre: Håvard Østby, salgs- og markedsdirektør Norautron, Jonas Helmikstøl, daglig leder/gründer og Torstein Midtbø, Supply Chain Manager, Easee, Bengt Sundberg, Key Acount Manager og Øyvind Sedivy, CEO, Norautron.

Easee fornyer og inngår langsiktig avtale med Norautron

Etter en kraftig utvikling de siste årene har den norske leverandøren av smarte elbilladere, Easee, denne uken signert en ny treårig avtale med en potensiell verdi på over 520 millioner kroner med Norautron.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Stavangerbedriften Easee legger et sterkt første driftsår bak seg, med vekst både strukturelt og på salgssiden. De har siden oppstart gått fra 3 ansatte til nå å være over 21 og med over 25 000 ladere solgt i 9 ulike land i Europa. I 2019 omsatte de for 95 millioner kroner ved å selge rundt 19 000 laderoboter. I 2020 er målet å selge 50 000 laderoboter og oppnå en omsetning på 250 millioner kroner.

Easee inngikk i 2018 en avtale med Norautron som omfattet både prototyping, produksjon, sammenstilling og logistikktjenester. Med et felles mål om å levere smarte laderoboter av høyeste kvalitet har samarbeidet gitt uttelling. Denne uken ble en ny avtale inngått, der Easee og Norautron forlenger sitt samarbeid. Verdien på avtalen har en potensiell verdi på over 520 millioner norske kroner og strekker seg over 3 nye år.

– Easee har en bevisst strategi om å utvikle og produsere i Norge. I disse Korona-tider har det også vært ekstra viktig for selskapet å sikre langsiktighet og forutsigbarhet gjennom norsk produksjon. Det har derfor vært essensielt for oss å velge en produksjonspartner som er best på sitt felt og som kan være med oss å vokse i årene fremover. Norautron har vist pågangsmot, vilje og evne og vi hadde ikke vært der vi er i dag uten dem. Norautron har stålkontroll på det de driver med og det er derfor vi plasserer en bestilling på godt over 100 millioner kroner der nå, sier Jonas Helmikstøl, CEO og gründer hos Easee om samarbeidet.

Easees vekst de siste årene har vært en spennende reise, ikke bare for Easee, men også for Norautron som har vært med fra start.

– Jeg har vært med på flere oppturer med flere kunder gjennom min karriere hos Norautron. Easee er noe for seg selv, sier Bengt Sundberg, Key Account Manager for Easee hos Norautron.

– Norautron er speisalister på industrialisering, sourcing, produksjon og logistikk. Easee er fremragende på teknologi og marked. I den turbulensen vi nå ser globalt, ser vi det som ekstra viktig å sikre norsk, lokal produksjon og industrivekst. Easee har også en bedriftskultur og ledelse som gir oss energi til å yte enda mer og drive gjennom endringer i hele leveransekjeden. Vi er både glade og stolte av samarbeidet vårt med Easee. Når et partnerskap baseres på gjensidig tillitt og åpenhet er det utrolig hva vi kan få til, avslutter Øyvind Sedivy, CEO hos Norautron AS.

Powered by Labrador CMS