Videoanalyse i «kanten» - Elektronikknett
Hailo chip

Videoanalyse i «kanten»

Foxconn slår seg sammen med Socionext og Hailo for å lansere neste generasjon kunstig intelligens for videoanalyse i nettverkskanten.

Kontraktsprodusenten Foxconn slutter seg til Socionext, en stor leverandør av avanserte SoC-løsninger for video- og bildesystemer, og Hailo, en produsent av brikker for kunstig intelligens (AI), med målsetting å lansere neste generasjons AI-prosesseringsløsning for videoanalyse i utkanten av nettverk.

Foxconn har kombinert sin høytetthets, vifteløse og effektive kantprosesseringsløsning, "BOXiedge", med Socionexts høyeffektive parallellprosessor "SynQuacer" SC2A11, og Hailo-8 dyplæringsprosessor.

Løsningen  skal gi markedsledende energieffektivitet for frittstående AI-inferensnoder, til fordel for applikasjoner som smarte byer, smart medisin, smart detaljhandel og industriell IoT.

Det robuste, høyeffektive produktet er i stand til å behandle og analysere over 20 strømmende kamerainnganger i sanntid, alt sammen i kanten. Resultatet er en kraftig, laveffekt, komplett lokal VMS-server, som skal sikre topp ytelse for videoanalyse og personvern, inkludert bildeklassifisering, deteksjon, posisjonsestimering og forskjellige andre AI-drevne applikasjoner - alt i sanntid, ifølge en pressemelding fra de tre selskapene.

Kommentarer