Nøkkelferdig MicroTCA.4-løsning - Elektronikknett
mSYS-3500-Front-Large

Nøkkelferdig MicroTCA.4-løsning

Teknologibedriften Recab har tatt frem en komplett nøkkelferdig løsning basert på den åpne standarden MicroTCA.4.

Recab kan nå by på en ny, komplett maskinvare-/programvareløsning basert på MicroTCA.4 (mTCA.4) standarden (en åpen spesifikasjon for kommunikasjonssystemer, definert av samarbeidskonsortiet for PCI-standarden, PICMG).

Den nye mSYS-3500 beskrives som en nøkkelferdig og skalerbar  CPU+FPGA maskinvare-/programvareløsning.

Systemet er designet for synkronisert innhenting av system is designed for synchronized analoge/digitale data i applikasjone med høy hastighet og energisirkulering, slik som i avanserte  “Big Science” prosjekter.

mSYS-3500 skal være en av de første helt «åpen standard» baserte, nøkkelferdige mTCA.4 løsninger tilgjengelig på markedet. Maskinvaren er konfigurert for å møte spesifikke behov for analoge- og/eller digitale signaler, internt/ekstern trigging, enkle eller doble redundante kraftforsyninger, og er utstyrt med flere 1 og 10 Gigabit Ethernet forbindelser for å kunne overføre filtrerte data til kontrollsenteret.

Verktøykassen med programvare skal støtte en rekke ulike redskaper for enkelt oppsett til  EPICS Control Room og EPICS IOC, og inkluderer oppstartkoder for FPGAer og CPUer. Modulen er designet og konstruert utelukkende av Recabs systemutviklingsingeniører, får vi opplyst.