Ny datainnsamlingsenhet fra Keysight - Elektronikknett
RS956_Keysight_DAQ973A_Image

Ny datainnsamlingsenhet fra Keysight

DAQ973A skal hjelpe ingeniører og teknikere å oppnå raske resultater ved å levere en høy samplingshastighet og omfattende modularitet samt en rekke plugin-moduler, ifølge RS Components.

Elektronikkdistributøren RS Components (RS) er klar med neste generasjons datainnsamlingssystem til «lave kostnader som gir muligheten til å raskt og dynamisk samle flere signaler samtidig».

Det nye DAQ973A datainnsamlersystemet er produsert av Keysight Technologies, en verdensledende leverandør av test- og måleinstrumenter. DAQ973A er en tre-spors modulær stormaskin som levers med ni plugin-moduler og tilbyr en samplingshastighet på 800 kSa/s. Keysight har gjenbrukt måleteknologien fra deres avanserte test- og måleutstyr i DAQ973A for å sikre veldokumentert måleytelse, modulær fleksibilitet og universelle innganger med integrert signalbehandling. Enheten omfatter et 6½-tegns (22-bit) digitalt multimeter med DCV-nøyaktighet på 0,003 %. Dette nye systemet ligner på det eksisterende DAQ970A-systemet og leveres med en ekstra GPIB-tilkobling.

Nøkkelfunksjonene til enheten inkluderer en skannehastighet på opptil 450 kanaler, noe som skal gi nok hastighet og nøyaktighet til å oppnå raske resultater; opptil 120 kanaler per system samt et stort utvalg av plugin-moduler for svitsjing, RF og kontroll, inkludert en ny digitaliserer med fire-kanals simultansampling. Enheten kan også måle og konvertere 12 forskjellige inngangssignaler, inkludert temperatur med en termokobling, RTD-er og termistor; DC/AC-spenning; to- og fireledningers motstandsnettverk; frekvens og periode samt DC/AC-strøm og kapasitans.

En ny digitaliseringsmodul ble også lansert med fire-kanals simultansampling med 800 kSa/s sampling. Denne modulen kommer i tillegg til de åtte eksisterende modulene i datainnsamlersystemet. Disse modulene fungerer både sammen med det nye DAQ973A-system, som leveres med GPIB, LAN og USB, og det eksisterende DAQ970A-system, som ikke har GPIB.

Typiske brukere forventes å være testingeniører og teknikere innen et bredt spekter av profesjonelle og industrielle applikasjoner. Inkludert FoU og benktestprototyper; designevaluering for miljøvennlighet, slitestyrke og regeloverholdelse; innen automatisert testing og prosessovervåking i produksjonsmiljøer samt innen overvåking og feilsøking for folk som jobber med service og vedlikehold. Enhetene forventes også å bli brukt i opplæringsinstitusjoner.

Ekstra fordeler med DAQ973A omfatter en stor 4,3-tommers fargeskjerm samt GPIB-, LAN- og USB-tilkoblinger. I tillegg kan brukerne koble opp enheten via produsentens BenchVue DAQ-programvare, noe som gir bedre kapasitet for tids- og frekvensområdemåling.