Kjøper UV-selskap - Elektronikknett
Western Quartz lamps UV

Kjøper UV-selskap

Baldwin Technology melder at de kjøper opp UV-pionéren Western Quartz Products – utvider satsingen på ultrafiolette lyskilder.

Baldwin Technology Company Inc. Kjøper deler av Western Quartz Products, en etablert aktør innen markedet for ultrafiolette behandlings- og eksponeringsutstyr.  

De er bl.a. kjent for å produsere avanserte UV behandlingslamper, og for å være en pionér innen UV-feltet for en rekke industrier.   

Western Quartz startet i 1931 i Hermosa Beach, California, og var en av de første produsentene av kvartslamper for medisinsk bruk.   Etter mange tiår med videre forskning og utvikling, sammen med innovasjoner ledet av grunnleggeren John F. Dallons og hans familie, beveget Western Quartz seg videre inn i UV-behandlingsindustrien, og vokste til å bli en ledende leverandør av lamper for UV-kurer og-eksponering verden over.   

– Western Quartz vil forsterke Baldwins kapasiteter innen produksjon av additive (dopede) UV lamper for industrielle markeder, og vil utgjøre et fremragende tilskudd til vår eksisterende portefølje av UV- og LED-UV teknologi innen vår  AMS Spectral UV aktivitet og PRIMARC produkter, sa Rich Bennett, direktør for Baldwins AMS Spectral UV enhet. “

Kommentarer