Verdens minste LoRa-modul - Elektronikknett
Murata-1SJ_LoRa_modul

Verdens minste LoRa-modul

Den LoRa-baserte modulen fra Murata er kun på 10,0 mm x 8,0 mm x 1,6 mm og hevdes å være den minste tilgjengelige i verden i dag. Den skal passe for applikasjoner med høyt volum der små størrelser, lang rekkevidde, forlenget batterilevetid, sikkerhet og pris er krav.

Basert på andre generasjons Semtech SX1262 radiokrets (RFIC), har LoRa-modulen, Type 1SJ, også en åpen STM32L0 mikrokontroller fra STMicroelectronics sammen med en RF-svitsj, 192 kB Flash-minne og 20 kB RAM. Den har også en temperaturstyrt krystalloscillator (TXCO) og flere kommunikasjonsgrensesnitt inkludert UART, I2C, SPI, ADC, USB og forskjellige GPIO.

Modulen er laget for å brukes globalt og støtter ISM-bånd fra 868 MHz til 916 MHz, inkludert de som brukes i Europa, USA, India, Kina og Stillehavsområdet.

Strømforsyning får den fra en enkel forsyningsskinne (opp til 3,9 V DC), og Type 1SJ-modulen har flere laveffektmoduser som lar sanntidsklokken fungere mens den trekker en typisk strøm på 1,3 µA. Dette forbedrede strømforbruket gjør at enheter basert på Muratas modul kan fungere i flere år fra et enkelt batteri.

Den åpne mikrokontrolleren forsynes med kode fra Trusted Objects som sikrer at Flash-minnet er sikkert og kryptert. Harpiksstøpt kapsling sørger for at den er robust, slik at modulen kan operere over temperaturområdet -40°C til +85°C.

Typiske applikasjonsområder er sporing av eiendeler, verktøy, landbruk, smarte byer, smarte bygninger, industrielle- og andre IoT-applikasjoner.

Prøveeksemplarer, sammen med et komplett evalueringssett er tilgjengelige nå, melder Murata

Kommentarer