Presenterer markedsmuligheter i Kina

Innovasjon Norges Go Global ønsker å inspirere til å se muligheter for vekst i internasjonale markeder og senke barrierene for å satse. Derfor arrangerer de et formiddagsseminar i Forskningsparken i Borre, Vestfold og Telemark, der det handler om muligheter i Kina.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

I disse dager går det ut en invitasjon der de i samarbeid med Electronic Coast og SAMS Norway, arrangerer Go Global med fokus på markedsmuligheter i Kina. Arrangementet er åpent og gratis for alle som ønsker å delta.

Etter mange år med produksjonsvekst i Kina er det nå duket for et skifte. Det nye og moderne Kina skaper nye muligheter for de som vil satse i landet. Den kinesiske middelklassen er i dag større enn den amerikanske. Kina er også verdens største internettnasjon med over 650 millioner daglige brukere. Kina beveger seg fra sentralstyrt kontroll og statskapitalisme til en mer markedsstyrt økonomi fra fokus på eksport til orientering mot innenlandsk konsum, og fra volum til kvalitet og mer bærekraftig produksjon.

Director International Affairs i Innovasjon Norge, Knut Sørlie (tidl. leder for kontoret i Kina), vil snakke om endringene og de mulighetene dette bringer med seg for norske bedrifter.

Steinar Danielsen og Gang Xin fra WAI Environmental Solutions deler sine erfaringer fra Kina – hvilke aktiviteter de har, finansieringsordninger de har benyttet, tips rundt forretningskultur og potensielle veier og muligheter for klynge- og inkubatorbedrifter til det kinesiske markedet.

Innovasjon Norges Director China 2022, Christian Hedløv Engh, legger frem planer for satsingen mot OL i Beijing i 2022. Her åpner det seg muligheter for langt flere bransjer enn idrett og reiseliv.

På møtet får du vite mer om disse temaene:

  • Hvilke markedsmuligheter finnes for norsk næringsliv og hvor har norske bedrifter konkurransefortrinn?
  • Hva kan vi lære av norske bedrifter som har satset internasjonalt?
  • Hvordan redusere risiko og oppnå raskere markedsintroduksjon og vekst?
  • Hva kan Innovasjon Norge hjelpe med på veien?

Sted: Forskningsparken, Raveien 205, Borre
Tid: 09:00 – 11:00 (registrering fra 08:30)

Påmelding kan gjøres her: www.innovasjonnorge.no

Powered by Labrador CMS