Meld deg på FPGA Forum nå - Elektronikknett
RoyalGarden

Meld deg på FPGA Forum nå

Det nærmer seg fristen for påmelding til et nytt, spennende teknologiseminar, i form av FPGA Forum 2020. Nok en gang med foredrag fra øverste hylle.

FPGA-forum er den årlige møteplassen for FPGA-miljøet i Norge. Her samles FPGA-designere, prosjektledere, tekniske ledere, forskere, siste års studenter og de største leverandørene på ett sted for 2 dagers praktisk fokus på FPGA.

Det blir foredrag fra norske bedrifter om utviklingsmetodikk og praktisk erfaring, universitetene presenterer nye og spennende prosjekter, og leverandørene stiller med aktuelle tekniske innlegg med et minimum av markedsføring. På utstillingen vil du kunne vurdere teknologi , verktøy og tjenester fra de ledende aktørene i bransjen.

FPGA-forum byr i tillegg på en ypperlig anledning til å møtes og utveksle erfaring innenfor FPGA-miljøet i Norge – både i pausene og under det sosiale arrangementet på kvelden.

FPGA Forum Klart for informasjonspåfyll og mingling i Trondheim.

FPGA Forum 2020 vil gå av stabelen i Trondheim 12.-13. februar (med workshops 11. februar), og vil innledes med et foredrag av Harry Foster, som er sjefsforsker innen IC-verifiseringsdivisjonen i Mentor (nå et selskap under Siemens Business). – Ifølge interne kilder er dette noe av det beste Mentor kan by på, opplyser Espen Tallaksen (Bitvis) i programkomitéen.

Foster vil presentere temaet ”FPGA Verification Maturity: A Quantitative Analysis” om morgenen 12. februar 2020.

Mens det er publisert flere studier rundt trender innen funksjonell IC/ASIC verifisering, har det til nå ikke vært gjort undersøkelser spesielt rettet mot trender innen FPGA-verifisering.

For å bøte på informasjonsbristen her, vil Foster presentere resultatene fra en nyere, stor industristudie på funksjonell verifisering. Funnene i denne undersøkelsen vil gi uvurderlig innsikt i tilstanden for dagens FPGA-marked, både når det gjelder design- og verifiseringstrender.

– Det som er unikt med denne studien, er at man for første gang har kunnet kvantifisere virkningen av den økende kompleksiteten, i form av verifiseringseffektivitet og –innsats, opplyser programkomitéen.

Fristen for påmelding er 14. januar – etter denne fristen kan det ikke garanteres ledig hotellrom.

Kommentarer