Lanserer ny IoT designkonkurranse - Elektronikknett
IoTkonk-element14

Lanserer ny IoT designkonkurranse

element14 Community lanserer «’Connected Cloud’ IoT Design Challenge», sponset av Cypress Semiconductor og Amazon Web Services. Deltakerne oppfordres til å være kreative med IoT.

I samarbeid med Cypress Semiconductor og Amazon Web Services vil element14 «bidra til å bygge en bedre fremtid med IoT». Designutfordringen Connected Cloud tar sikte på å fremme nettsamfunnets kreative evner ved å bruke innovative IoT-løsninger på alt de mener kan og må forbedres, fra overvåking av trafikk, til å lage informasjonsknutepunkter for lokalsamfunn, eller overvåke flomvann. Det handler om å tenke utenfor boksen for å løse hverdagensproblemer.

Eksempel på applikasjoner kan være:

  • Produktovervåkingssystem
  • Informasjonsskjermer i sykehus
  • Varslingssystemer i bygninger
  • Overvåkning av elbilladere
  • Overvåkingssystem for møterom
  • Interaktive hjelpesystemer
  • Telling av folkemengder

Selv om konkurransen er åpen for alle, kan element14 Community-medlemmer søke om å få en av 20 gratis PSoC 6-sett. Utfordrere kan velge et Cypress PSoC 6 WiFi-BT Pioneer Kit (CY8CKIT-062-WIFI-BT) eller PSoC 6 WiFi-BT Prototyping Kit (CY8CPROTO-062-4343W) for å bygge sine prosjekter. Amazon Web Services vil også tilby 25 dollar Cloud Credit per sponsede utfordrer for deres AWS IoT-plattform.

Deltakerne må legge ut minst 10 blogger om designprosessen via Amazon Web Services som inneholder bilder, videoer og kodeprøver. De som fullfører 10 blogginnlegg og sender inn et prosjekt som oppfyller kravene, vil motta et Multicomp Pro Multimeter Set. Én førstepremievinner vil motta en Desktop 3D-skriver og den nye, ikke ennå lanserte PSoC6-settet. Andrepremien består av et HTC VIVE Pro Virtual Reality System og det nye PSoc6-settet.

Søknader om gratis Cypress Kit åpner 27. januar og stenger 24. februar. Fristen for designet er 11. mai 2020. Vinnere kunngjøres i juni 2020.

Mer informasjon: www.element14.com/connectedcloud.

Kommentarer