Industrielle skjermer - Elektronikknett
Kontron-OpenFrame_ohneFront-web

Industrielle skjermer

Kontron introduserer nye industriell skjermer i åpen ramme, tiltenkt kosteffektiv visualisering ved maskiner og salgs-/informasjonsterminaler.

Med det nye produktet kalt Open Frame Monitor tilbyr Kontron en skjermserie som er basert på en visualiseringsmodul med integrert videokontroller, som kan konfigureres og utvides på modulbasis.

Kontron-OpenFrame_ohneFront Industrielle skjermer i åpen ramme, med mange designmuligheter.

Den skal være spesielt egnet for bruk i tøffe industrielle omgivelser, men kan også utgjøre en pålitelig løsning i hyppig benyttede slags- og informasjons (POS/POI) miljø.
Skjermene er tilgjengelige i formatene 15 tommer med oppløsning på 1024 x 768, 17 tommer (1280 x 1024) og 19 tommer (1280 x 1024).

De robuste produktene er likevel relativt lette (3,5 kg til 5,1 kg, avhengig av skjermstørrelsen) og kan integreres i eksisterende fronter. De er tilgjengelige med PCAP, resistiv berøringsteknologi eller med beskyttelsesglass.

Rammene kommer i ulike versjoner; aluminium eller rustfritt stål, for installasjon i 19 tommers styrekabinett eller med On-Screen-Display (OSD) knapper. Individuelle design av frontrammene, som for eksempel i firmafarger, skal være enkelt å implementere.

VGA, DVI eller DP leveres som videogrensesnitt. Andre grensesnitt, som HDMI eller FBAS, er tilgjengelig som opsjon.
Strømforsyning via 12 Volt eller 24 Volt (10-32 VDC) tilkopling.

Open Frame Monitor støtter Windows 7, Windows 8.1 inkludert Embedded, Windows 10 IoT og Linux.

Varianter med andre egenskaper, som for eksempel en berøringskontroller med seriegrensesnitt og USB, samt andre skjermstørrelser, er tilgjengelig som opsjoner.  Komplette panel-PC varianter er også mulig på prosjektbasis, opplyser Kontron.