Global distribusjonsavtale med CML Microcircuits

Distributøren Mouser Electronics har inngått en global distribusjonsavtale med CML Microcircuits som gjør design, utvikling og leveranser av laveffekt analoge, digitale og blandet signal halvledere for telekommunikasjonssystemer.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Produktene fra CML omfatter trådløs tale- og datasystemdesign, som RF-transcievere, analoge frontender, basebandprosessering og applikasjonsspesifikke mikrokontrollere.

Mouser lagerfører nå fire serier med mottaker-kretser, inkludert CMX994 for direkte konvertering. CMX994 inkluderer PowerTrade, som gir muligheten til dynamisk å velge strømforbruk versus ytelse for å optimalisere drift. CMX994A- og CMX994E-modellene har utvidet drift på 50 MHz til 1218 MHz, mens CMX994G tilbyr garantert nedkonverteringsytelse til 30 MHz.

Selskapets trådløse pakkedatamodemer adresserer et bredt spekter av kommunikasjons- og kontrollapplikasjoner, med tilpasset drift, fritt format og pakkedatasystemer. CMX7164 er et multimodus trådløst datamodem som støtter flere modulasjonsskjemaer og kodingssystemer, alt som kan konfigureres under vertskontroll uten ekstern kodek eller DSP-behandling. Adaptive Coded Modulation (ACM) -funksjoner gjør det mulig å endre modulasjonstype og blokkformat for å velge datablokkestørrelse, kodingsfrekvens og CRC-størrelse dynamisk. Modemet bruker CMLs FirmASIC-teknologi, som skal gi maksimal fleksibilitet og en plattform for tilpassede modulasjonsskjema.

Et annet produkt, SCT2400 er en integrert digital radiosender/mottaker basert på spredt spektrummodulering som opererer i 2,4 GHz ISM frekvensområdet. Senderen er i stand til å operere over siktlinjer på opptil 12 km med opptil 100 mW utgangseffekt og kan opprettholde klar forbindelse og sikkerhet i laveffektive radiosystemer. Enhetens lave strømforbruk og sikkerhetsfunksjoner gjør den ideell for bærbare, mobile og bærbare produkter som trenings-«trackere», smarte klær og trådløse hodesett.

Powered by Labrador CMS