Budsjettvennlig nettverksanalysator - Elektronikknett
Teledyne LeCroy T3VNA1500

Budsjettvennlig nettverksanalysator

Teledyne LeCroy lanserer nå den første vektor-nettverksanalysatoren i sin rimelige T3-serie.

Det nyeste tilskuddet i selskapets Teledyne Test Tools (T3) serie med testutstyr er vector-nettverksanalysatoren T3VNA1500.

T3-serien er tenkt å tilby et rimelig utvalg av testutstyr som ingeniører, utviklere og skoler kan bruke til å sette sammen en velutstyrt testbenk, enkelt og innenfor budsjettrammene.

– Lanseringen av T3VNA1500 Vector Network Analyzer er en spennende utvikling, ettersom den utvider kjerneutstyret som er vanlig på testlaben. T3VNA1500 gir kundene enda en valgmulighet fra vår omfattende portefølje av produkter, kommenterer adm. direktør Roberto Petrillo i Teledyne Test Tools.

– Vi bestemte oss for å lansere en 9 kHz til 1,5 GHz vektor-nettverksanalysator til en rimelig pris, men med mange unike egenskaper som standard – slik som spektrumanalyse, avstand til feil opsjon, så vel som et kalibrerings- og tilbehørssett. Med en grunnpris på kun 5.799 USD føler vi at dette produktet møter den stadige etterspørselen etter rimelige, funksjonsrike og tilgjengelige analysatorløsninger, og som i tillegg er fullt ut støttet av Teledyne LeCroys ledende tekniske eksperter på kundestøtte, understreker Petrillo.