Tilstandsovervåking over NB-IoT og PoE - Elektronikknett
Arrow_Icomox

Tilstandsovervåking over NB-IoT og PoE

Arrow Electronics tilbyr nå to nye versjoner av Shiratech iCOMOX intelligent tilstandsovervåking, og introduserer flere måter å koble industrielt utstyr til nettskyen og muliggjøre forutsigbart vedlikehold.

Shiratechs iCOMOX åpne plattform er bygd med Analog Devices’ sensorteknologi som også lover ultra-laveffekt signalbehandling, kommunikasjon og strømstyring. Dette er en løsning for å overvåke tilstand gjennom overflaten til utstyret.

Med fullt integrerte vibrasjons-, magnetfelt-, temperatur- og lydsensorer oppdager iCOMOX tidlig maskinfeil i applikasjonsbasert overvåking (CBM)-applikasjoner. De batteridrevne modulene er IP66-klassifisert, CE- og FCC-sertifiserte og klare til montering med et utvalg av adapterplater (tilleggsutstyr). Brukerkonfigurerbar CBM-programvare er innebygd. ICOMOX Data Acquisition Kit og utviklernes programvaresett (SDK), er også tilgjengelig.

iCOMOX NB-IoT inneholder et LTE-M/NB-IoT/EGPRS-modem for å dele sensordata, status og analyse over en mobiltelefonforbindelse med «low-power wide area» (LPWA), aktivert av den globale leverandøren av tilkoblingstjenester, Arkessa. iCOMOX PoE har en 10/100Base-TX Ethernet-port og kan strømforsyne utstyr ved bruk av Power over Ethernet (PoE). Begge de nye versjonene utvider iCOMOX-plattformen i tillegg til den eksisterende SmartMesh IP 2.4GHz 802.15.4e trådløs kommunikasjon. Frekvensresponsområdet er utvidet, fra DC til 11 kHz, sammenlignet med de batteridrevne SmartMeshIP- og NB-IoT-modellene med 1,5 kHz båndbredde for vibrasjonsanalyse.

Nyheten blir blant annet vist på messen Embedded World i Nürnberg, 25. til 27. februar 2020.

Kommentarer