Telia med egen offshore-portefølje - Elektronikknett
telia-offshore

Telia med egen offshore-portefølje

Telia lanserer nå en dedikert portefølje for offshoreindustrien. I det inngår full 4G-dekning og flere pakketilbud og løsninger som gjør at kunder i offshore-virksomheter kan øke effektiviteten og styrke kommunikasjonen mellom land- og offshorebaserte tjenester, heter det.

Telia lanserer nå en dedikert portefølje for kunder i offshoreindustrien som består av flere deler: Et unikt nett med 4G-dekning både på land og offshore, datapakker med enten en fast datamengde til en fast pris eller «pay as you go», fem data-SIM-kort med 50 GB på deling (Smart Pool Offshore), pakketilbud med «pay as you go»-datakort, og en SMS-varslingstjeneste for kritiske hendelser som gjør kommunikasjonen til ansatte enklere og mer oversiktlig.

– Vi vil tilby våre kunder i offshore-markedet de beste mulighetene for digitale løsninger på offshore-installasjoner, samtidig som de opprettholder optimal dekning på land. Derfor har vi inngått et strategisk samarbeid med den spesialiserte operatøren Tampnet, forteller Jon Christian Hillestad, direktør for bedriftsmarkedet i Telia. – Våre undersøkelser i offshore-markedet har identifisert et tydelig operasjonelt behov som vi nå kan dekke, og dette er det første kommersielle uttaket av vårt samarbeid med Tampnet.

For å kunne være mer konkurransedyktige i offshoremarkedet har Telia samtidig valgt å lage en ny roamingsone med Tampnet. I tillegg, for aktører med virksomhet på britisk, nederlandsk og dansk sektor, er man sikret tilkobling med de samme tjenestene som fungerer i Nordsjøen.

Kommentarer